|
|
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)
|
| Önceki başlık :: Sonraki başlık |
admin MBSite Admin
|
|
Tarih: Prş Oca 01, 2009 11:25 pm |
|
|
Merhabalar,
Sizlere Aralık 2004 tarihinden itibaren KIRIKKALESPORUMUZLA iligli haberleri ulaştırmak için kurulmuş olan sitemiz şimdiye kadar sitemizde halihazırda yazılarını yorumlarını okuduğumuz birkaç abimiz ve arkadaşımızın kendi cebinden ödedikleri yardımları ile ayakta durdu. Sitemizin arkasında maddi anlamda destek olan bir kurum yada kişi olmadığı sadece KIRIKKALESPOR sevdası ile kurlmuş olan bu sitenin hiçbir maddi beklentisi ve amacı olmadığı için bulabildeklerimizle sitemizin masrafları bazı abilerimiz ve arkadaşlarımız tarafından karşılandı. Fakat sitemizin yıllık masrafının yarısı yine bir grup abimiz ve arkadaşımız tarafından karşılandı. Kalan kısmını ise ödemememiz durumunda sistemimizin kapanması sözkonusu. Bu nedenle siz değerli üyelerimizden sistemimizin kapanmaması için yardım destek bekliyoruz. Sitemizdeki reklam alanlarına reklam bulamıyor olmamız bizi bu mesajı yazmaya mecbur kılmıştır.
Bu konuda destek olmak isteyen KIRIKKALESPOR sevdalılarına yardımları için şimdiden teşekkürler. Sitemzin Ödenmesi gereken miktarı 300 TL dir. Yardımcı olmak isteyenler benimle irtibata geçerlerse seviniriz.
Yapacağınız Destekler Burada yazılarak duyurulacaktır. Ayrıca sitemize sponsor olmak isteyen firmalar içinde sitemize reklam ve anasponsor olmakta mümkündür. Sizde konu ile ilgili fikir ve yardımlarımızı mesajın devamına yazabilirsiniz
Yardımlarınız için Hesap Numaramız:
Yapı Kredi Bankası Kırıkkale Şb. 61884673
KIRIKKALEM.com Yönetimi Adına
Murat BABAYİĞİT - 05332690508 - 05057067983
MSN: murat@babayigit.net _________________ KIRIKKALESPOR Bir Sevdadır. Bir Kalpte iki sevda OLMAZ |
|
|
|
|
 |
Tarih: Cum Oca 02, 2009 9:39 pm |
|
|
| güncel |
|
|
|
|
 |
THEKALESite Admin Konum: Kırıkkale |
|
Tarih: Pzr Oca 04, 2009 7:52 pm |
|
|
Abi bizim arkadaşlar var onlarla konuşup server değiştirsek Ne biliyim biraz pahalı değil mi yıllık ücret. Her yıl çok zor oluyor bu paranın ödenmesi. 70-80 Ytl ye host ayarlayabiliriz.. _________________ Denildimi bir yerin adına Türk beldesi, gözüm al bayrak arar kulağım ezan sesi.. |
|
|
|
|
 |
admin MBSite Admin
|
|
Tarih: Pts Oca 05, 2009 12:12 am |
|
|
Hosting için para ödemiyoruz . Bizim ödeyeceğimiz ücret yazılım ücreti sitede kullanılan sistemin ücreti. yoksa hosting ve domaini ben kendim karşılıyorum zaten _________________ KIRIKKALESPOR Bir Sevdadır. Bir Kalpte iki sevda OLMAZ |
|
|
|
|
 |
|
 |
|
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)
|
|
Bu forumda yeni başlıklar açabilirsiniz Bu forumdaki başlıklara cevap verebilirsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız
|
|